Isnin, 15 Julai 2013

It my tragic story :'/

Hai dan Assalamualaikum kawan blogger semua, rindu korang ketat ketat, ahaxx! haha. Ehh lupe nak ucap Selamat menyambut bulan  ramadan! hee :D daa lame nadd tak talking besame korang, hope sudi laa dengar kan! nadd pun daa lame tak bukak blog ni yelaa i"m so busy now! hehe. Nadd macam biase jea, okay kawan pun semua okay. cume satu nadd still tak boleh lupe kan ex nadd :/ hmm sebenar nye nadd malas nak talking abut this, but in my view i think him not bad in english, and i still jelous about it! im jealouss! haha :D sekurang kurang nye i mengaku kan ? tak macam sesetengah orang tu tak mengaku ahahha! bulan ramadan nih banyak laa dugaan kita kan? lagi bile daa skola menengah hmm :/ ntahh laa :/ ahaa ! okay laa bye muah muah!!! :* i can't wait to see you again

Tiada ulasan:

Catat Ulasan