Ahad, 25 Ogos 2013

S E L A M A T H A R I R A Y A ! *kalau daa jodoh takkan kemane ..

Hai, Assalamualaikum, kepade semua yg follow nad, atau baru jea follow nad :D dan kepade yg visit blog nad nih! Actually nad nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua umat islam yg ade di bumi nih, mohon maaf zahir dan batin . Banyak cerite nad nak kongsi nih :D hee Firstly , nad ade masalah dlm percintaan walaupun nad tak bercinte pun sebenar nye ;/ poyo jeaa lebih , tapi lebih tepat crush laa . kawan nad yg paling nad suke sbb die cantik baik comel pulak tuu , die suke crush nad ape yg nad perlu buat ? hmm :/ ntah laa .. eii malas laa :/ crush nad nih boleh laa tak laa slalu kacau nad, nad suke dngr die ketawe nmpk comel sgttt ! hehaa.. tapiiii ... die tak kan sepadan dgn nad. sedar laa skit kan.?! tahun nih nad busy skit yelaa, adik dan akak nad, daa masuk asrama takde sape nak urus hal kat rumah nih :/ susah nak bagi mase dgn kene jage 3 org budak kecik yg degil nak mati ! hadoyaii,! Okayy pasal raya pulak semua nye happy first day bagun lambat xD huahua, (ape nak jadi kan???) second pun biase jeaa sedare dtg rumah semua, sampai laa hari keempat, yg kelima nad pegi jejalan ngn sepupu bestfriends nad, Ashmunn xD hihih besshh gilerr ! kalau korang tanye pasal duit raya sorry , jumlah nyee, RM 0000000.00 xD sekian maklum :)




*family nad :* tapi tak lengkap :/ 

1 ulasan: