Ahad, 8 Disember 2013

Ha Donghoon - 하동훈 .

Assalamualaikum semua :) tetibee ade mood nak update pepagii buta ni . hihi . Okayy actually nad just nak kongsi actress yang nad minat dalam RunningMan . (aku bukan taksubb sangat ea? sampai update bagai ke ? -.- just for fun ) nad minat dengan Haha , bcoz dia comell , hahaha and hensemm ^^ nad just tau yang haha ni minat sangat dengan bob marley :D hahhahha . And actually haha ni singer kan ? entahh lah tak sure sangatt . But haha had married :( hmmm . sad lorhh . And hampirr separuhh hidup dia adelah bob marley ? lol . hahaha . baju die smart smart . ohsemm ohsemm . Satu lagi dia suke buat bentuk gini ~~~~~ banyak banyakk xD hahahah . jumm stalker gambar jap .



gambar ni comel :)

so cuteee ^^ ~

at singapore .

candid xD hehehe , but still smart and handsome .



Comel dan hensemm kan ? hahaha . but he already married :'/ hehehe . okayy byee .

4 ulasan: