Selasa, 29 Disember 2015

Tahun Depan SPM ! Wish Me Luck.

Assalamualaikum and hai. So seperti biasa lah nad nak coret sikit tgh pagi buta ni. Tahun depan official lah nad 17 even birthday bulan 3 kira dah official lah tu kan. Pasni dah kene rajin buat ulangkaji dah takde main main dah nak ulang kesilapan mase PT3 hahahaha. Memang sesape pun calon spm akan gementar. Nad pun gementar dlm kepale otak dah pikir memacam hhahaha tak senonoh. patut nye positif je kan. overthinking betul. Alhamdulilah diberi lagi mase untuk bernafas kat bumi Allah. Alhamdulilah. Tapi untuk results form4 nad macam tak puas hati sangat sbb sangat lah tak memberansangkan, nad tau nad banyak memain. InshaAllah korang doakan nad untuk spm ni okay ? #spm2016.
Nad nak bukti kan yang terbaik untuk family nad. Nak ulang kesilapan lalu. InshaAllah. nad ni manusia biasa mudah lalai. papepun Nad tekad nak buat yg terbaik next year doakan ye? Hah kalau akak akak batch lepas ade tips untuk hadapi spm ni or tips study ke boleh share dengan nad. 
Okay sampai sini jelah. jumpe lagi. Ouh gais nad ade join giveaway, kalau korg nak join jemput lah join jugak. Jangan terlewat pulak. Okay bye xoxo ..

2 ulasan:

  1. Good luck dear ! i took my spm this year and i am honestly wishing that i had studied more :') don't be like me .. study dari awal tauu !!

    BalasPadam
  2. thank you :) for the nasihat hehehe.

    BalasPadam